Hadházy Ákos: Van-e Mengyi úrnak krónikus orvosi felmentésitisze?

Hadházy Ákos független képviselő szerint Mengyi Roland volt fideszes képviselőnek szombaton kellett börtönbe vonulnia, de nem tudni, hogy a Voldemortként is ismert politikus végre tényleg börtönben van-e.

Hadházy Ákos ezt írta Facebook oldalán:

Tegnap kezdődött Simonka György büntetőügyének tárgyalása, amiről eszembe jutott egy másik egykori fideszes képviselő: Mengyi “Voldemort” Roland, akit tavaly jogerősen négy év börtönre ítéltek költségvetési csalás kísérlete és befolyással üzérkedés miatt.

Még decemberben kérdeztem meg a büntetés-végrehajtástól, hogy bevonult-e a nagyúr letölteni a büntetését, vagy talált valami kibúvót. A válasz határidőre elkészült, de valahogy csak múlt pénteken jutott el hozzám (a BV postázójában biztos elítéltek dolgoznak 😉 ). Ebből kiderült, hogy Mengyinek szombaton volt jelenése a börtönben. Azt viszont nem tudjuk, eleget tett-e a felszólításnak.

Hétfőn természetesen azonnal megkérdeztem e-mailben, hogy bevonult-e Mengyi Roland a börtönbe (és ha igen, hova). Kedden aztán személyesen is elmentem a BVOP-hoz, hogy érdeklődjek. A hét végére ígértek választ, így csak akkor tudjuk meg, VAN-E MENGYI ÚRNAK KRÓNIKUS ORVOSI FELMENTÉSITISZE (mint ahogy Balmazújváros volt fideszes polgármestere sincs még börtönben).

Voldemort a bíróságon – facebook.com/hadhazyakos

Kapcsolódó: Négy év börtönre ítélték Mengyi Roland volt fideszes képviselőt

Hadházy: az ügyészség beismerte, törvényt módosítottak Simonka érdekében

Hadházy szerint bűnpártolás, hogy az ügyészség nem tartóztatta le Simonkát

Kamu az építési engedély az alcsútdobozi Orbán-birtokon?

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!