Videó a 8 órás karanténkoncertől

Lady Gaga, a Global Citizen nevű civil szervezet és a WHO egy meglepően nagyszabású karanténkoncertet hozott össze.  A 8 órás koncert az alább látható videóban végig is nézhető.

Together at Home (Együtt otthon) névre keresztelt karanténkoncerten az otthonmaradásra buzdítják az embereket és a koronavírus-járvány ellen küzdő orvosokat és ápolókat ünneplik.

A koncerten online, otthonról többek között olyan világsztárok vettek részt, mint Lady Gaga, Billi Eilish, Lizzo, Rita Ora, Kesha, Luis Fonsi, Oprah, Elton John, Stevie Wonder, Paul McCartney és Celine Dion. No és a Rolling Stones.
A több mint száz szupersztár a saját otthonában lépett fel, és ezt részben élő adásban közvetítette több ausztrál és új-zélandi tévétársaság is.

A produkciót milliók nézték élőben az interneten. Az összegyűjtött pénzből a világszervezetek mellett kórházak és egészségügyi dolgozók is kapnak, valamint vakcinafejlesztésre is jut támogatás. A karanténkoncert nem kevés pénzt, mintegy 130 millió dollárt, vagyis 40 milliárd forintot gyűjtött.