Szele Tamás: Kártyajáték

Megvan az új csodaszer, kígyóolaj, sárkányfű: ráadásul ez csodásabb minden eddiginél és igazán szomorú, hogy a szenvedő emberiség mostanáig nem figyelt fel rá. Ez már végképp gyógyít mindent, leginkább az egészséget, ráadásul becsületes is, mert nem ígér biztos felépülést, ezzel szemben sokba kerül.

Úgy hívják: Kolcov-lapok.

Nem mai találmány ez a kóklerség és álgyógyászat terén, meglehet, az én hibám, hogy csak most szereztem róla tudomást, de egész egyszerűen elragadó, ahogy felnőtt emberek képesek pénzt adni érte. Akkor vágjunk is bele: micsodák a Kolcov-lapok? Azt mondja a(z egyik) hivatalos weboldala ennek a sarlatánságnak, miszerint:

Hazánkban még kevéssé ismert, Európa nyugati felén, főként Németországban már néhány éve megkezdte hódító útját, Oroszországban, a szülőhazájában pedig hatalmas népszerűségnek örvend. A funkcionális állapot korrektoráról – vagy, ahogy oroszul nevezik „корректор функционального состояния” (KFSZ) – van szó, amelyet feltalálójáról Kolcov-lapocskáknak is neveznek. Mit tudnak ezek a lapocskák? (…)

Szergej Kolcov matematikus, az Orosz Tudományos Akadémia tagja, éveken át tevékenykedett az űrkutatásban. Később az energiainformáció területén végzett kutatásokat. Munkatársaival olyan műszereket próbáltak kikísérletezni, amelyek sejtszinten regenerálják a szerveket. Kolcov álma egy olyan információhordozó volt, amely rendben tartja a sejtek energetikai szintjét, így előzve meg a betegségek kialakulását. Több mint tíz éven keresztül folytak a kísérletek Oroszország vezető tudósainak bevonásával, és a Kolcov irányította csapat megalkotta funkcionális állapot korrektorát, amely normalizálja az ember bioritmusát, beállítja és regenerálja a szív, az ér- és idegrendszer, az endokrin rendszer, az immunrendszer és a gyomor állapotát.”

Ha meg tetszenek figyelni, a második bekezdésnek nem sok értelme van, de hívószavakat tartalmaz. Kolcov elvtárs matematikus (tehát tudós, hinni lehet neki), szemben névrokonával, az 1809-1842 között élt Alekszej Vasziljevics Kolcov úrral, aki azonban romantikus költő volt. Szergej Kolcovtól lírai műveket nem ismerünk, egy másik, angol nyelvű életrajza szerint viszont részt vett a „Buran” űrsikló tervezésében is. Mindenképpen űrkutató, nem csak egy mezei, bokorugró matematikus. A későbbi kutatásai az energiainformáció terén már valamivel nehezebben értelmezhetőek, ugyanis ez a szakkifejezés, ez a kutatási terület kizárólag az ő hirdetéseiben fordul elő, de azért nézzük meg, mit hív ő így.

Az EMBER energialény

Minden rezgés

A minket körülvevő világ, éppen úgy mint mi magunk, mind rezgés. A világmindenség 100%-ban rezgés. Ebből 95% energia és információ. A maradék 5%-ot (csillagok, bolygók, emberek, állatok, növények, stb.) mi anyagnak nevezzük, mely nem más, mint a legsűrűbb rezgés. Nem létezik legkisebb anyagi részecske, nem létezik az anyag legkisebb eleme (építőköve), mert az is rezgés, állóhullám. Az állóhullám jellemzője, hogy csak akkor létezik, ha egy folyamatosan jelen lévő külső erő fenntartja azt jól meghatározott logisztikával. Az 5% anyag, a 95% energia és információ által van körülvéve, akár egy szivacs a víz által, egy tál vízben. A külső energia és információ nem csak körülveszi az anyagot, hanem át is hatol rajta, mint a víz a szivacson. Ezen túlmenően, a külső energia és információ egyenesen meg is határozza az anyag megnyilvánulását, viselkedését.”

Hát nem tudom, reggelenként, fürdőszobai trónomon elmélkedve én sokkal inkább érzem magamat nagyon is anyagi természetűnek és a legkevésbé sem energialénynek, de ha Kolcov úr így gondolja, az az ő dolga. De mi a Jóisten csodája az a Kolcov-lap? Nyilván egy lap, amit róla neveztek el, mert ő találta ki, de mire jó?

A Kolcov-lapocskák – amelyek alig nagyobbak egy bankkártyánál – már Magyarországon is elérhetők. (…) A KFSZ lapok használatához elengedhetetlen napi 2-3 liter, a lapocskákkal strukturált víz elfogyasztása. A strukturálás esetünkben azt jelenti, hogy a vizet (pohárban, vagy üvegben) 5-6 percre a lapocskára tesszük, ennyi idő elegendő ahhoz, hogy a víz átvegye a lapocskákon rögzített rezgések hullámait. Strukturálhatunk ilyen módon bármilyen folyadékot, és ételeket is. Ezek mind fokozzák a lapok hatékonyságát.”

Akkor ezek valami bankkártya-szerűségek, értem, amiket az étel és ital alá kell tenni. Aztán sokat kell majd enni és inni, és minden jó lesz. A következő kérdés, hogy mennyibe kerülnek? A legolcsóbb az antitelefon-kártya, ami a mobil állítólagos sugárzását semlegesíti, az csak tizenötezer, a többi harmincöt-negyvenezer forint közötti összegbe kerül, de azt mondják megéri. Nagyon sokféle van ugyanis belőlük, egyik szőke, másik barna, harmadik meg csodaszép és mindegyik másra jó. Válogassunk kicsit a kínálatból.

Van olyan, hogy Anti-kataklizma”.

Ez a lapocska igen erős hatékonysággal bír. Védelmet nyújt a globális katasztrófák ellen, és világméretű problémák megoldásában mint, természeti katasztrófák, atomerőmű balesetek, nukleáris hulladéklerakatok, a laboratóriumok és ipari objektumok, amelyek dolgoznak radioaktív izotópokkal, beleértve a klinikai laboratóriumokat is.”

Ha ezt Kolcov elvtárs Csernobilban bevetette volna… de nem vetette be. Pedig elég lett volna minden kulacs aljára odaragasztani.

Van olyan, hogy „Danilova tó”

Ez a lapocska a Danilova tó vizének információit hordozza. – tó egy Okunevskaya kaszkád közelében Omszk városnál található. Az Orosz Tudományos Akadémia dolgozott Danilova tónál 1964-ben, azóta „titoknak” hívják a tavat, mert az akkor a tónál dolgozó emberekben csodálatos gyógyulási folyamatok zajlottak le. Azóta nagyon sok betegséget, gyógyíthatatlan betegséget, torok rák, bőrrák, gyomor rák, emlő daganat, ízületi gyulladás, pajzsmirigy betegségek, fogbetegségek és sok más egyéb betegség teljes gyógyulási folyamatát jegyezték fel. A tó vize, gyönyörű tiszta és az alján, kék agyag található.”

Ha másért nem, a kék agyagért érdemes kipróbálni, hátha a használata után a páciens fenekén is lesz. Mármint kék agyag.

De ez mind semmi a Hegyi Oltárhoz” képest!

KFSZ „HEGYI OLTÁR” Szírius és Orion portál. A Szirius hármas csillag az Altarnaya hegynél vetül ki a Föld testére ez az energia portál, amelyen keresztül belép a földünkre a sziriuszi mennyei női energia. A település 20 kilométerre észak-keletre a Juzsno-Szahalinszk város, Sakhaline régióban. Kétségtelen, hogy az Orion egyik legismertebb és a leggyönyörűbb csillagkép az égboltunkon.

Az kétségtelen. És az ember lazán zsebre vághatja, a bolondnak is megéri, én mondom.

Nem folytatom, van még egy csomó fajta, így is benne hagytam a helyesírási és fordítási hibákat, hogy az olvasó átérezhesse azt a mélyen oroszos misztikumot, ami a Kolcov-módszer sajátja. Már csak egy dolgot idéznék, éspedig azt, amivel ezeknek a kártyáknak a hirdetései kezdődnek:

A lapok nem működnek csodaszerként, nem pótolják az egészséges életvitelt (étkezés, mozgás), és nem helyettesíthetők velük a kezelőorvosok által felírt gyógyszerek és terápiák, a kiírt műtétek. A Funkcionális Állapot Korrektoraként a közérzet javítását szolgálják!”

Akkor bocsánat, hogy van ez? Terápiát, gyógyszert, műtétet nem pótol (de még tisztességes a forgalmazó, hogy előre figyelmezteti a közönséget, nem mindegyik kígyóolaj-árus teszi meg), az egészséges életvitelt sem adhatja fel a beteg, ellenben javul a közérzete.

Már, ha hisz benne. Ha nem hisz, akkor nem is vesz, így nem is javul.

Én mondom, tud élni, aki ezt kitalálta. Más sárkányfüvesek összevissza ígérgetnek, Kolcov elvtárs még ezt sem teszi, tehát szó szerint véve a dolgokat nem is csaló. Ő csak annyit mond, hogy javulhat a hókuszpókusztól a beteg kedélye. Az enyém minden kártya nélkül megjavult, akkorát röhögtem rajta.

Különben pedig nem is hazudik, én kalandos életem folyamán tapasztaltam már olyant, hogy kártya használatától jelentősen javult a kedélyem és közérzetem.

Ehhez azonban nem elég egy kártya, legalább öt kell.

A Szele-terápia lényege, hogy leülünk egy asztalhoz többedmagunkkal és mindenki kap öt kártyát. Ezeket időnként cserélgetjük, miközben az asztalra bankjegyeket helyezünk, minél nagyobb címletekben és mennyiségben. Amikor négy ász és egy király kerül a kezünkbe, vagy főleg egy azonos színű lapokból álló töretlen sor, hirtelen nagyon jókedvűek leszünk és ha ügyesek vagyunk licitálás közben, miénk az összes pénz az asztalról. És az sokat használ a kedélynek. Javítja.

Ezt a terápiát azonban a törvény tiltja, illetve csak egyes helyeken engedélyezi, melyeket a kormányhoz közelálló, megbízható terapeuták tartanak fenn. És mindig a bank nyer.

Szóval, akinek kedve van, játsszon csak a Kolcov-kártyákkal, drágák ugyan, de legalább a forgalmazó nem ígér semmit és azt maradéktalanul be is tartja.

Nyerő lap, mármint annak mindenképpen, aki eladja.

Kedves egészségükre.

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!