Szele Tamás: Gyilkos pletykák, aljas álhírek

A világjárvány második hullámáról még semmi biztosat nem tudunk, de készül rá mindenki, vírushírek bőséggel vannak, csak a jó kevés közöttük. Ami mégis jónak tűnik, azt sem árt alaposan megforgatni, mielőtt elkezdünk tapsikolni és örömtüzeket gyújtani.

Gyanús portéka ugyanis az az orosz vakcina, amiről Putyin elnök már múlt héten beszélt, ma meg főleg szóba hozta, ugyanis ma történt meg a bejegyzése. Gyanús, ugyanis még csak egy hete zajlik az oltóanyag klinikai tesztelésének harmadik fázisa, a Moscow Times meg is jegyzi beszámolójában, hogy a szakértők, köztük az Oroszországban klinikai teszteket végző multinacionális iparági szereplők szakértői is arra figyelmeztetnek, hogy a tesztelések előtti bejegyzéssel Oroszország „Pandora szelencéjét” nyitotta ki. Szóval, a bejegyzés még önmagában nem lenne ártalmas – legfeljebb egy nem túl alkalmas szert jegyeznek be, amit aztán ha hatásos, használnak, ha nem hatásos, nem használnak. Csak, mivel Oroszországról van szó, létezik egy harmadik lehetőség is, miszerint nem lesz hatásos, de használni fogják, sőt, egy negyedik is, melyben hatásos lesz, de nem fogják használni, mondom, Oroszhonban más mederben jár az élet. Mindenesetre nem becsülném le az orosz gyógyszervegyészeti ipart, olimpiák és világbajnokságok sora bizonyítja kiemelkedő teljesítményeiket.

Reméljük, mégis használ majd ez az oltóanyag, és reméljük azt is, hogy nem a szibériai cédrus kivonatából készül, mert az első kísérletek még azzal foglalkoztak, a híres bolgár jósnő, Baba Vanga tanácsát megfogadva.

Az orosz vakcina hatékonyságát még majd meglátjuk, de az már bizonyos, mi nem hat a koronavírus ellen. Elég sok minden. Mint az Index (még) írja a koronavírus kapcsán terjedő álhírek és elméletek legalább nyolcszáz halálesetet okoztak már világszerte, szóval így tessenek magabiztosak lenni, és terjesztgetni a szubjektív véleményükkel történetesen egybevágó vagy abba beilleszthető pletykákat a közösségi oldalakról és oldalakon.

Ennyien vannak, akiknek az életét nem sikerült megmenteni, miután fertőtlenítőt vagy hipót ittak, mert azt olvasták, hogy az a szervezetből is kiírtja a vírust. 5876 ember került ugyanezen okból kórházba, és legalább 60 ember vakult meg, mert metanolt ivott, hogy megelőzze a betegséget. Hogy áttételesen hány ember halálához vezetett az, hogy nem tartotta be az intézkedéseket, és nem követte a szakemberek utasításait, azt ugyanakkor nehéz megmérni, mert nem egy konkrét álhírhez köthető. Így például az sem mérhető pontosan, hogy mennyivel terjedhet gyorsabban a vírus amiatt, hogy sokan ott sem hordják a maszkot, ahol egyébként kötelező lenne – noha a tudományos életben egyértelmű konszenzus van arról, hogy a maszkviselés segít a vírus terjedésének lassításában.” (Index)

Hát ez az, kérem, az álhír, a pletyka ölhet is. Elég régóta foglalkozom ezzel a speciális területtel, pontosan tudom, hányféle ilyen hazugság terjed, és melyik köszönhető közülük az emberi kapzsiságnak, melyik pedig különböző szolgálatoknak. Például az 5G-ellenesség eredetileg a Russia Today-ről indult, ami azért köztudottan az olginói srácok egyik támaszpontja és fellegvára, Olgino meg az első trollgyár volt Szentpéterváron, amit az FSZB hozott létre. Az már egy mutációja az eredeti konteónak, hogy az 5G okozza a járványt, eredetileg azt terjesztették, hogy elevenen megsülnek tőle az emberek. (Az egész hazudozásnak az volt a kiváltó oka, hogy Oroszország méretei és anyagi helyzete miatt egyelőre nem tudja bevezetni ezt a technológiát, csak pár év múlva, és nem akartak hátrányos helyzetbe kerülni).

De mindenképpen, az 5G és a koronavírus összekapcsolása az egyik leggonoszabb ostobaság, ugyanis aki elhiszi, nem csak jó esélyt kap arra, hogy megbetegedjen, de előtte még anyagi kárt is tehet valamelyik adótoronyban – ha eléggé elhitte.

Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy előttem fekszik az egyik, frissen és nagyon virulensen terjedő hazugság, ez is az olginói kampány része, ismertetném, mert ritka szép példány, az álhírek között is gyöngyszem. Megjelent pedig az Alternatív Hírek című orgánumban, mely vállaltan a VilágHelyzete.com-hoz kapcsolódik, alcíme szerint „Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala”. A főáramú médiából tényleg szándékosan maradnak ki ezek a marhaságok, ugyanis még az ellenkezőjük sem igaz. Akkor lássuk a szenzációs felfedezést, éspedig bizonyos SBG Buddha fordításában, aki nem mellesleg jegyzi a Titkolt Híreket, az Exopolitics Hungaryt, a Szilaj Csikót és egyéb álhírlapokat is, szóval megdolgozik azokért a cservonyecekért, amikkel honorálják fáradságát.

Sokkoló hivatalos beismerés kutatóktól: Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben”

Kérem, ha az illetők az emberi hülyeség végtelen lehetőségeit kutatják, akkor tényleg nevezhetőek kutatónak, de hogy nem virológusok az is biztos.

A hivatalos NIH Nemzeti Egészségügyi Intézet belső tanulmánya szerint az 5G sugárzás, amit a sejtek elnyelnek megváltoztathatja a DNS-t és koronavírusokat hozhat létre már eleve az emberi szervezeten belül.”

Ebben a mondatban a szerző ad egy hivatkozást, mivel tudja, hogy az olvasó nem fogja megnyitni. Az olvasó nem, de én író vagyok, lássuk csak azt az eredetit! 

Aha.

RETRACTED: 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells

This article has been retracted at the request of the Editor. After a thorough investigation the Editor-in-Chief has retracted this article as it showed evidence of substantial manipulation of the peer review.”

Magyarul:

VISSZAVONT ÍRÁS: 5G technológia és a koronavírus indukciója a bőrsejtekben

Ezt a cikket a szerkesztő kérésére visszavonták. Az alapos vizsgálat után a főszerkesztő visszavonta ezt a cikket, mivel bizonyítékot talált a szakértői értékelés alapvető manipulációjára.”

Persze ez nem zavarja az Alternatív Híreket abban, hogy az egész blablát közölje. Az történhetett, hogy Szásenykáék összedobták az áltudományos hablatyot, feltöltötték az olasz felületre, ahová első változatban, szerkesztői ellenőrzés nélkül kiment, majd megjött a főszerkesztő és kivágta az egészet az ablakon. Azonban amíg fent volt, a szorgos kis csapat készített róla egy mentést – ehhez elég az is, ha pár percig ott van – és most az orvosi tanulmány minden jegyét magán viseli, még úgy is néz ki, mintha publikálták volna. Ez bizony profi munka, ez nem sufni-álhír, ez szakember keze nyomát viseli magán. Különben a tanulmány kering teljes formájában is a világhálón, meg lehet találni angolul, íme, itt van!

Na, de mit mond?

Angolul is csupa szamárságot, de a magyar fordítás verhetetlen, jobb, mint az eredeti, azt idézném.

Ebben a kutatásban kimutatjuk, hogy az 5G milliméteres hullámait el tudják nyelni a dermatológiai sejtek, melyek antennaként viselkednek, át tudják adni más sejteknek is és a legfőbb szerepet játsszák abban, hogy a biológiai sejtekben koronavírusok jöjjenek létre.”

Vagy hétfejű sárkányok akár, ahol a bőrsejt antenna, ott a vírus is lehet sárkány, csak paraméterezés kérdése, nem több.

A DNS töltött elektronokból és atomokból épül fel és egy induktor-szerű felépítése van. Ezt a struktúrát lineáris, toroid és kerek induktorokra lehet felosztani. Az induktorok a külső elektromágneses hullámokkal interakcióba lépnek, mozgatni és létrehozni képesek extra hullámokat a sejteken belül.”

Igen. Tessék már nekem mutatni valamit, ami nem elemi részecskékből épül fel! Meg nagyon szívesen látnék egy töltés nélküli elektront is, ugyanis olyan nem létezik. Innentől teljes halandzsa a szöveg.

Ezen hullámok alakja hasonló DNS-forrásuk hexagonális és pentagonális alakjához. Ezek a hullámok a folyadékokban lyukakat hoznak létre a sejtmagon (nucleus) belül. Annak érdekében, hogy ezeket a lyukakat újra kitöltse a szervezet, extra hexagonális és pentagonális bázisok jönnek létre. Ezek a bázisok egymáshoz kapcsolódhatnak és vírus-szerű struktúrákat hoznak létre, mint amilyen a koronavírus is.”

Talán dadaista verset látunk, talán egy fantasztikus film forgatókönyvét, de nincs kizárva, hogy a Sheldon Cooper rémálmát. Egy dolog biztos: semmi értelme nincs.

Többre megyünk, ha a képeket nézegetjük, mármint a fellelt példányban, ugyanis azokból kiderül az álelmélet lényege.

Ezek azt akarják bemagyarázni, hogy mivel a DNS spirál alakú, tekercsként, rezgőkörként, transzformátorként viselkedik a szervezetben! Boldogságos Faraday imádkozz érettünk: és hol van mellőle a forgókondenzátor, amivel ráhangolták a rezgőkört az 5G-frekvenciára? De hát ez ilyen méreteben egyáltalán, elképzelhetetlen szamárság. Amint az egész „elmélet” is csak arra jó, hogy minél többen haljanak bele a járványba azok közül, akik elhiszik.

De előtte még okozzanak károkat is.

Nem véletlen, hogy ez a kártékony ostobaság pont most kezd terjedni, amikor eszkalálódni látszik a fehérorosz helyzet, és minden kincset ér Moszkvának, ami arról elvonja a figyelmet.

Röviden, pontosan: szemenszedett hazugság.

Álhír, áltanulmány, áltudomány.

Álnokság.

És jöhetne már egy olyan törvény, ami nem a véleményüket kinyilvánító nyugdíjasokat vegzálja „álhírterjesztés” címén, hanem lehetővé tenné, hogy ezeknek a gazembereknek nyúlhasson utána az ember.

Bár mondjuk, azt most is tudom, hogy a nyomok Pétervárra vezetnek.

Ők meg otthon úgyis sérthetetlenek.

Legalább ne tessenek se elhinni, se osztogatni.

Embert ölhet az ilyesmi.

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!