Nemes Márk: Hogyan überelte a Pornhub a Fideszt? 20 pontban

Kövér László, az ország legpörköltebb bajsza és legkérlelhetetlenebb nemiszerep-edukátora a III. Budapesti Demográfiai csúcson az „élet kultúrájának” harcáról beszélt a „halál kultúrájával” (melegek, feministák, nem-keresztények, nem-hazafiak, ezeket tételesen fel is sorolta). A kormány már rég lovagol azon, miért nem lovagol a magyar menyecske eleget az ő életének egyedül értelmet (tehát: gyermeket) adó derék magyar uracskáján, szégyellje is magát – mégis, sose volt alacsonyabb a gyermekvállalási kedv és a születések száma idehaza a rendszerváltás óta.
Úgy gondoltam, fontos felhívni a hanyatló Nyugattal folyó csatázásban oly elfoglalt honatyáink figyelmét arra, hogy is csinálják ezt a profit. Mármint, a gyereket, vagy legalábbis a szexről való kommunikációt, a XXI. században. Így született ez a kis toplista, melynek célja, hogy rámutasson: miért ne a migsit/lipsit verje az ember, ha nem bír magával? Illetve, kissé Bődöcsösen, hogy miként is kerüljön minden a helyére: magyar seggbe magyar… lófütty? Kezeket az asztal alá, munka indul!

(Bár a linkek teljesen biztonságosak (SFW!), a képernyődön sok-sok geci meg fog fordulni a következő percekben. Ha félsz, hogy rajta kapnak, ahogy fideszes témákat olvasgatsz, javaslom, nyiss talonba pár durva pornóoldalt a háttérben, és válts rájuk egy gyors ctrl+tabbal. Lényeg, hogy ne égj!)

1.

A Pornhub kampányai relevánsak, korszerűek, állati szórakoztatóak, humánusak, tagadhatatlanul a bolygó hasznára vannak, és milliókat bírnak intenzív cselekvésre világszerte. 2015-ben a cég ténylegesen fejleszteni kezdte az erősen limitált szériás Wankbandet („Recsicsatot”): egy csuklópántot, ami a rángatás mozgási energiáját tárolja el, és teszi kütyükbe tölthetővé. Ez a nem is olyan haszontalan holmi, ha egyszer tényleg elkészül, egy okostelefon aksiját simán felhúzza nulláról száz %-osra. Egy energiagazdálkodási környezetvédő kampány része volt, és hatalmas, máig marketingórákon tanított visszhangot aratott – pedig még csak piacra sem került, és társaságban sem fogsz sokat dicsekedni vele. (Az élelmesebb apptervezők már nyúlták is az ötletet.) 2016-os BangFit kampányuk egy mókás appal kötötte össze a kellemest a hasznossal, vagyis az ágygimnasztikát a hagyományossal – egészen az eredménytáblákig és zsírégető kalkulátorig bezárólag. Még friss, idei Beesexual kampányukban híres pornósztárok hangalámondásos „pornográf természetfilmet” csináltak a virágokat beporzó méhekről, és nézőiket méhmentő alapítványok oldalaira terelték.

A magyar energiapolitika egészét jelenleg lefedi a Fidesz által előkészített Paks2. És abban nincs se környezetbarátság, se önkezűség… A napelemeken és óriás házi akksijaikon speciális különadó(k) van(nak): te csak ne termeld magadnak az energiát! (Pedig mennyit spórolhatnának a huszonévesek háztartásonként egyetlen Recsicsattal… Akár az egész havi villanyszámlát is!) A magyar méhészszakma válságban, a méhpopulációnk a kihalás szélétől két lépésre van, az országban az utolsó szúnyogpermet is sokkal több kis sárgahasút nyír ki, mint vérszívót, a rovarvilágban tömeghalált okozó szerek pedig változatlanul forgalomban vannak. Sportpolitikánk pedig szinte kizárólag a focira fókuszál, ami passzív rajongást, hőskultuszt és szelektív vakságot, legjobb esetben is néhány kuka románokhoz vágását követeli a magyar nézőtől. Ebből se lesz se gyerek, se romantika…

2.

Sose volt akkora a nézettsége a breeding pornnak, mint mostanság. Micsoda piaci rés lehetne ez állami támogatások számára! Úgyis nálunk a legmagasabb a millió főre jutó pornósztárok aránya Európában… de az se kizárt, hogy a világon… Sose jobb alkalom ez összekötni a Haza Ügyét a magyar munkavállalók támogatásával!

A magyar népesség 2050-re, ha még létezik addigra ország, és feltesszük, hogy senki más nem vándorol ki (ugye?), 8 millió körülire apadhat, aminek csaknem harmada-fele lesz nyugdíjas korú. A magyar családpolitika jelenleg annyiban summázható, hogy minél korábban a kislányok fejébe kell verni: szüljenek össze mindent, attól lesznek értékes emberek. S óh, hol van már a Nemzeti Párválasztó? Bezzeg a Pornhub még a CSOK-ra fordított közpénzt is megspórolta!

3.

Pornhubos pólóban/sapkában/kitűzővel mész az utcára:
aranyos, jó kedélyű emberek kacsintanak össze veled.

 

Fideszes pólóban/sapkában/kitűzővel mész az utcára:
dühös és szorongó emberek kacsintgatnak feléd, amitől feláll a szőr a hátadon, mindenki más pedig úgy néz rád, mint pestisesre.

4.

A Pornhub újra szexivé tette a narancssárgát.

 

 

A Fidesz miatt már lassan letettem róla, hogy valaha is újra magamra vegyem ezt a szép színt… Vagy ahogy az amcsik mondják:

 

5.

A Pornhub videóinak szereplői tudják, hogy szerepet játszanak, és csak pár ember előtt kell titkolniuk a foglalkozásukat.

 

A Fidesz videóinak, plakátjainak szereplői nem feltétlen tudják, hogy csak egy szerepet játszanak (vagy hogy egyáltalán használják a képmásukat), és a magyar társadalom java előtt jobb, ha titkolják foglalkozásukat.

6.

Pornhub videók nézése során felgyorsul a szívverésed, ereid kitágulnak, majd végül elégedett mosollyal az arcodon megkönnyebbülsz. Utána feltakarítani egy percet sem igényel.

 

Fideszes kontentek nézése során felgyorsul a szívverésed, ereid kitágulnak, majd végül át akarsz gázolni bizonyos emberek fején, és semmi megkönnyebbülés. Után feltakarítani a szétvert közterek több napos renoválását igényelheti.

7.

Pornhubon eszméletlen cukik és mindig más sztorit mesélnek el az ünnepi videók és a kampányreklámok, akár egy romantikus anekdota, akár a motiváció a téma. A kreatív stábjuk tökéletesen manőverezik a kényelmetlen, a vicces és az emberi közti határmezsgyén, de az eredményeik szívhez (is) szólóak.

A Fidesz ünnepi videóiban mindig ugyanazok a szólamok zengedeznek, hányingerem lesz tőle, és százezreknél érték el, hogy teljesen megundorodva tőlük, évek óta ne ünnepeljék az általuk kisajátított „nemzeti nagy napokat”. A többi reklámjuk említésre sem érdemes, ha van egyáltalán. (Szükségük már nincs rájuk, mióta implicit az egész ország köztéri hirdetési piacát bekebelezték.)

8.

A Pornhub sztárjai valóban törődnek a követőikkel: igényeikre válaszolnak, egyáltalán szóba elegyednek velük minden felületen. Törődésüknek HD-ban rögzített, bárki által látható és véleményezhető, névvel-arccal vállalt videós bizonyítékai vannak.

A Fidesz kommunikációs stratégiája, hogy nem ereszkedik le a plebsszel, gyakran az ellenzékkel történő kommunikáció megalázó szintjére. Nem, hogy kommentekre, de gyakran riport- és vitamegkeresésekre sem válaszolnak, újságírók hívásaira pedig egyáltalán nem, a kritikus kommenteket azonnal törlik, kamerát nem engednek be semmilyen nyilvános gyűlésre, akár bántalmazzák is azt, aki felvétellel próbálkozik. Ja, és közérdekű adatokat tartanak vissza és tesznek bürokratikus úton fizetőssé.

Bezzeg a Pornhub sose tartaná vissza vagy tenné fizetőssé a tartalmat, amire a köz vágyik…

9.

A Pornhub kommentszekcióiban a legégetőbb kérdések, hogy a.) ki nyomja még itt a Fortnite-ot, b.) milyen hülye nyögést hallat az új like gomb, és c.) miért nem dug meg végre valaki (de az ilyen figyelemfüggőket 80%-ban ignorálják).

A Fideszes felületek kommentszekcióiban a legégetőbb kérdések, hogy a.) miért élnek még a libsik, b.) miért élnek még a balosok, c.) miért élnek még a nem-magyar emberek (és az ilyen figyelemfüggőket 80% a kommentoszlop tetejére lájkolja).

10.

A Pornhubon új, lassan növekvő trend az „edukációs pornó” és a femdom előretörése, sőt, robbanásszerű a „női perspektívás” videók és a női rendezők térnyerése. A kommentszekcióban folyton szétoltják a szexistákat, vasmacsókat és erőszakos elemeket, és ugye ma már kutatások bizonyítják, hogy a széleskörű pornó-hozzáférés akár 73%-al csökkenti a nemi erőszakok számát.

A magyar kormány, a Fidesz és a KDNP kifejezett igényére hivatkozva, máig nem ratifikálta a nőket védő Isztambuli Egyezményt, mely hetente legalább 1 családi erőszakban szörnyet haló magyar nőt életét mentené meg. Az országban 5-ből 1 asszonyt rendszeresen bántalmaz élettársa, a menstruációs szegénység 30-40.000 embert is sújthat (a kormány nem készít ilyetén statisztikákat, „nőügyekkel nem foglalkozunk”), szexuális felvilágosítási stratégiánk, ezt beépítő tantervünk pedig egyszerűen nincs.

11.

A Pornhubnak nem kell hirdetnie magát, mégis mindenki hozzájuk fordul. Sztárjairól lopva és diszkréten, de szeretettel beszélünk.

 

A Fidesz-kormány kommunikációs kiadásai 2019 augusztus 25.-ére 2,5x-esen meghaladták az év elején előirányzott, amúgy is drabális keretet: 65.000.000.000 forintot, és már most 30.000.000-os szerződést kötöttek, hogy a rendezvények szervezése külön keretből mehessen. A mindent ellepő óriásplakátok 2018-ban egyfajta torz turistalátványossággá, idehaza mémalapanyaggá és kortünetté váltak, jelentős részüket országszerte megrongálták. Mégis, a 2018-as választások szerint az ország 70-80%-a egyáltalán nem kíváncsi rájuk, és vagy egyenesen irritálja őket a Fidesz nyomulása, vagy teljesen érzéketlenek lettek tőle.

12.

A Pornhub legkeresettebb arcai (jelenlegi toplistájuk szerint): Lana Rhoades, Mia Khalifa és Reily Reid. Fiatal, biszexuális, vegyes származású, nyitott, életvidám nők. Mia katolikus neveltetésű, libanoni „migráns” család első generációs amerikai lánya, 2014-től 2017-ig szinte végig vezette az egész Pornhub toplistát, a legnagyobb kavarodást azzal váltva ki, hogy pár videóban ortodox(nak nem mondható), fejkendős muszlim lányt alakított. 2016-ban visszavonult a pornóipartól és sportolónak állt.

A Fidesz reklámarcai: Orbán Viktor, Kósa Lajos, Rogán Antal, Lázár János… Családtagjaik a Fidesz-kormány uralma alatt szinte mind mágnások, nagyvállalkozók, földbirtokosok lettek, Lázár János akkor 7 éves fia nevére íratott több lakást és ingóságot. Természetesen semmi sem utal a visszavonulásra, Orbán Viktor idén nyáron 2030-as terveiről beszélt. Az Országház egyetlen női főtisztviselője a legkisebb (szövetségben) bekerült párt, a Párbeszéd elnöke, Szabó Tímea. A magyar képviselőknek csupán 12%-a nő.

13.

A Pornhub nem reklámoz közmondásos ellenségei arcával, és nem indít lejárató kampányt mondjuk a pápa (mint üzletét rontó alak és „morális ellenség”) ellenében.

 

Soros György ábrázatának minden huncut kis gödröcskéje beleégett már a szürkeállományomba. Ja, és a Fideszre szavazásra istentiszteleten felszólító, főleg katolikus papok némelyike szerint a pápa szava már nem számít.

14.

A Pornhub nem aláz meg és rombol le, ha más pornóoldalakat is látogatsz, és nem tünteti el azok szabályosan kibérelt és kihelyezett hirdetéseit a saját felületeiről sem.

 

A kormánypárti- és Fideszes sajtó túlsúlya az országban 78%-os, de még mindig baloldali médiatúlsúlyt szajkóznak. Napi szinten folynak lejárató-, karaktergyilkos- és bizalmas adatokkal/hatalommal visszaélő kampányok politikájukkal szemben kritikus magánszemélyek ellen minden sajtófelületükön, a Lokáltól a Mandineren át az M1-ig, és sorra bukják el a kárpótlási- és kiigazítási pereket, amik kiperkálása közpénzből a végtelenségig folytatható.

15.

Eldöntheted, hogy előfizetsz-e a Pornhubra, és az 1. hét mindig ingyenes. Cserébe prémium színvonalat, premier hozzáférést, kulisszatitkokat kapsz, chatlehetőséget kedvenceiddel, és a közösségépítés esélyét.

A Fideszt tömöd a (köz)pénzeddel, akár tetszik, akár nem. Bármilyen informális közösség építésének lehetőségét törvényi eszközökkel ellehetetlenítik. Programjuk gyakorlatilag 2 turnus óta nincs (avagy 8 éve érdemileg változatlan).

16.

A Pornhub Gives America Wood kampány keretében a Fák Napján minden 100 megnézett videó után a Pornhub Cares elültetett egy facsemetét. 24 óra alatt 15.473 új palánta került a jenki földbe, és hatalmas elismerés kísérte a példátlan akciót. Jövőre ismételnek is!

A Fideszes városvezetések országszerte hírhedtek a „Mindent Le Kell Macskakövezni” elv iránti heves rajongásukról (az építkezések a legjobb pénzmosók)… A Liget ocsmány, embertelen, indokolatlan és törvénysértő vegzálást, kiirtását, a zöld aktivisták felülről szentesített bántalmazását, a „zöld Budapest” azonnal semmivé (díszburkolattá, műfűvé és kerámiagiccsé) vált üres ígéreteit ne is emlitsük…Tarlós (na nem úgy) ölbe tett kezeit ne vegyük elő most, hátha épp benne van valamiben.

17.

A Pornhub nem részesíti különleges előnyben a külföldi felhasználóit, mégis a világ bármely táján ugyanazt a megbízható szolgáltatást kapom tőlük.

 

A Fidesz-kormány speciális itthoni választójogot biztosított az ország határain kívül élő magyar állampolgároknak, de nem szavatolta azok teljeskörű tájékoztatását az itthoni belügyekről. (Ez egyedülálló a világon.) A szavazórendszer nem elérhető online, és így át sem világítható.

18.

Ha egész nap a Pornhubbal foglalkozom, mindenkivel kedves vagyok utána. (Csak ne nyissanak rám.)

 

Ha egész nap a Fidesszel foglalkozom, „még tán embert is ölök”.

 

19.

A Pornhubnak saját humanitárius és zöld alapítványa van: a Pornhub Cares most pl. a teleszemetelt strandok feltakarítására próbál ösztönözni (és egy jó hentergőzésre utána a már rendbe tett parton) azzal, hogy kedvenc sztárjaik nyomnak egy motivációs jellegű akciót a szemétben… Majd rendet is tesznek a partvonalon. Van saját lemezkiadójuk is: a Pornhub Records a kendőzetlen szókimondást, tabudöntögető innovációt, szabad szólást és szabad szerelmet élteti felkaroltjai producerelésével. A Gangster’s Paradiset durrantó Coolio Take It To The Hubjával nyitottak. Idén Valentin-napra egy igen delikát kis trap-EP-t adtak ki, ami akár páros, akár szóló performanszok alá odavarázsolja a korszerű és érzéki chillt!

A Fideszes alapítványok, mint a Századvég vagy a Veritas, munkásságát már az egész ország nyögi.

A magyar hulladékszállítás 2 éve botrányos helyzetben van, nem kis részt a vidéki/kerületi Fidesz-közeli erőemberek igénye miatt a helyi szemétszállító vállalkozásokra… Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a teljes hazai szemétszállító-bizniszt kormányközeli vállalkozók kartellje kívánja felvásárolni, akár személyesen, akár strómanokon át, állami asszisztálással.

Az országban gyakorlatilag nincs igazi zöldpárt, sem érdemi természetvédő program, a megújulókat különadók (ld. napelemek), betarthatatlan törvényi rendelkezések (ld. szélerőművek) és last minute hozott helyi rendeletek (ld. elektromos autók ingyenes töltésének eltörlése) sújtják.

A magyar zeneipar gyakorlatilag az állami média és az RTL holdudvaraiban működik, állami dotációt elfogadni szégyen tárgya zenészkörökben, a Cseh Tamás Programot felvirágoztató Doncsev Andrást is leváltották, mert „túl sok libsi kapott támogatást”.

20.

A Pornhubnak mindig örülök, ha látom, és akkor látom, amikor csak akarom.

A Pornhub nem akar beleszólni abba, hogyan gondolkodok a világról.

A Fidesz propagandakampányait többször vizsgálta az EU Ügyészsége gyűlöletkeltő tartalmuk miatt, a párt az idei EU tisztújításán nyilvános fenyítésben részesült sorozatos visszaéléseik miatt. Kövér László konkrétan megállapította, ki a magyar: az új hősi archetípust többek közt faji (nem bevándorló), ideológiai (nem LBGTQ-pártoló, libsi, balos és/vagy feminista), gender-szerepeknek való megfelelési (szexista), utódszámokban mérhető (4 gyerek), és párthűségi alapon (#csakafidesz) definiálta. (Definíciója olyan szoros, hogy az ő végéről nézve tényleg ellepték az országot a (számára) idegenek, a lakosság akár 90%-a eszerint nem magyar Magyarországon. Köztük maga Kövér László sem, aki csupán 3 gyermekkel szolgált – élete és vére mellett – hazájának.)

***

E lista végére érve lassan komolyan el kell gondolkodjak egy Liberális Magyar Pornóspárt alapításán a 2022-es választásokra, ha akkor még lesznek olyanok. Az egykor hippis „Ne háborúzz, szeretkezz!” tökéletes kampányszlogen, és most már kellően polgári is, ha már a Fidesz is sikeresen utcára vitt egy nem létező háborút (pedig nem zavarna, ha csak otthon, a négy fal között csinálnák). Ettől még nekünk nem kell utcán csapni orgiát, elég, ha kezdetnek a radikális szeretet és törődést visszük csak ki a 4 fal közül! (Az LMP rövidítésen sem kell aggódnunk, csak reménykednünk, hogy addigra már ők se lesznek. Elnézve, hányan álltak át a Fideszbe csak az elmúlt hetekben, már miattuk se kell nagyon aggódnunk.)

Őszintén bízom abban, hogy sikerült megmozgatni a spermiumaim sorsán annyit tűnődő vezéreink fantáziáját! Ha tanulnak a fenti párhuzamokból, ki tudja? Talán egyszer, sok derék munkával, még tán elérhetik egy népszerű pornóoldal erkölcsi- és szakmai magasságát. S akkor tán szebb nap virrad a szegény, frusztrált, történelme, pártzászlói és ragacsos zsebkendői bánatos súlya alá temetett, de kölykedzeni az Istennek sem akaró magyarra!

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!