Trump rendelettel korlátozná a közösségi médiát

Donald Trump ma elnöki rendeletet fog hozni a közösségi média cégeiről. Hogy pontosan mi lesz a rendeletben, azt még nem közölte. 

A techcégek mindent megtesznek, amit jelentős hatalmuk megenged, hogy CENZÚRÁZZANAK a 2020-as választások előtt. Ha ez megtörténik, nincs többé szabadságunk. Sosem fogom hagyni! Erősen próbálkoztak 2016-ban, és vesztettek. Most teljesen MEGŐRÜLTEK. Maradjanak velünk!!!

– írta a Twittere Donald Trump.
Az amerikai elnök két kedden posztolt bejegyzése mellé a Twitter központilag odaillesztett egy-egy linket azzal a szöveggel:

Ezek a tények a levélszavazásról.

Trump ezt követően háborodott fel. Ezen linkekre kattintva mindenki arról olvashatott, hogy miért megalapozatlanok Trump azzal kapcsolatos állításai, hogy megbuherálnák a kaliforniai levélszavazást.

Szigorúan szabályozni fogjuk, vagy be fogjuk őket zárni

– posztolta szerdán, ugyanis szerinte a közösségi média elhallgattatja a konzervatívokat. Az amerikai elnök által hozni kívánt rendelet tartalma egyelőre nem világos, ahogyan az sem, törvényhozás nélkül milyen lehetőségei vannak. (444)Kapcsolódó: Donald Trump már nem szed hidroxi-klorokint

Donald Trump újabb fontos nemzetközi szerződést mondott fel

Trump a WHO-hozzájárulás végleges felfüggesztésével fenyeget

Trump szerint elfogadhatatlan, hogy a járványügyi szakember óvatosságra int

Trump életveszélyes hülyeséget mondott a járvány kezeléséről

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!