Milliókat kaszál a bajai polgármester cége, alkalmazottak nélkül

Amióta megválasztották polgármesternek, az elmúlt három évben nagyon megindult a szekere Fercsák Róbert bajai polgármester cégének. Három év alatt 184 milliós bevétel mellett 141 milliós profitot hoztak össze, mindezt úgy, hogy a cégnek nincsenek alkalmazottai. 

A Dominfo Ingatlanforgalmazási Betéti Társaságot a cégkivonat szerint még 1995-ben alapították, de a Bajai Hírhatár információi szerint csak az utóbbi néhány évben „táltosodott meg”. A cégben Fercsáknak a vagyonnyilatkozata szerint 90 százalékos tulajdonosi aránya van, székhelye is a polgármester ingatlanjába van bejegyezve.

A társaság az ingatlanforgalmazáson kívül foglalkozik még alkohol- és dohánynagykereskedelemmel, kiadói tevékenységgel, időszaki kiadványok készítésével, és  még háztartási és kerti gépek javításával is. Mindezt úgy, hogy nincsenek alkalmazottak…

A cégadatok szerint a tulajdonosok 10 millió forint osztalékot vettek ki a cégből, ebből az a 90 százalék, ami Fercsákot megilletné, nincs jövedelemként feltüntetve a vagyonnyilatkozatában. (Mérce)

(Kiemelt kép: Fercsák Róbert és Gulyás Gergely – Forrás: Fercsák Facebook oldala)