Megtalálták meg a Hableány egyik utasának holttestét Csepelen

A május 29-i dunai hajóbaleset újabb áldozatának holttestét találták meg ma reggel Csepelen – értesült megbízható forrásból a 168 Óra. Már csak két áldozatot keresnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vízirendőrei a Készenléti Rendőrséggel, a Katasztrófavédelemmel, valamint a koreai tűzoltóbúvárokkal együttműködve a Duna fővárostól délre eső teljes szakaszán, mind a 215 kilométeren folytatják a keresést.

A keresést több hajóval, szonárokkal, helikopterrel és drónnal megerősítve végzik. A keresőegységek mindvégig együttműködtek a folyó hullámterületét átvizsgáló parti egységekkel is.

A Hableány május 29-én este süllyedt el a Margit híd lábánál, miután hátulról belerohant a Viking Sigyn szállodahajó. 35-en voltak a Hableányon, 31 dél-koreai turista, két idegenvezető és a kéttagú magyar személyzet. Csak hét ember élte túl a tragédiát, 26 ember meghalt, kettőt még keresnek.

A rendőrség később megerősítette a hírt

A rendőrség is megerősítette a 168 Óra értesülését, miszerint tegnap este holttestet találtak a Duna budapesti szakaszán, a Csepeli átjárónál. A holttest azonosítása azonban még tart.

(Kiemelt kép: a Hableány – Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!