Kásler akadályozza annak a bizonyítását, hogy a kórházkisöprésnek áldozatai vannak

Március elején minden boncolást betiltott Kásler miniszter a járványra hivatkozva. Lehet persze biztonsági óvintézkedésnek tekinteni, de az biztos, hogy így egyetlen hivatalos bizonyíték sem lesz arra, hogy valaki a kórházkisöprés miatt halt meg – írta Facebook oldalán Hadházy Ákos.

A független képviselő hangsúlyozza:

Tudni kell, hogy természetesen az egészségügyi kártérítési perekhez is boncolás szükséges. De ennél sokkal fontosabbak a propaganda szempontjai: senki nem fogja hivatalosan tudni bizonyítani, hogy a Kásler-terv miatt halt meg hozzátartozója. Anélkül meg mehet ugye a “rémhírterjesztés” vádja.
A boncolások teljes tiltása amúgy egyáltalán nem elterjedt gyakorlat a világban (mint ahogyan a kórházi ágyak felének kiürítése sem) .

Németországban például kezdetben a Covid pozitív esetek vizsgálatát (csak azokat) ugyan nem javasolta a Robert Koch Intézet, de aztán felülvizsgálta a véleményét. Azóta a bizonyítottan pozitív betegek vizsgálatát is széleskörűen végzik, (voltak intézetek, ahol korábban is végezték) természetesen megfelelő biztonsági intézkedések mellett. Erről itt olvashat.

Óriási kudarcomnak tekintem, hogy a kormány két őrült terve közül csak az iskolák folyamatos nyitva tartását tudtuk megakadályozni, a kórházkisöprést viszont nem. De nagyon köszönöm azoknak, akik az elmúlt hetekben a Lánchídhoz kanyarodva kinyilvánították, hogy nem nézzük az ámokfutást némán. Nem voltunk teljesen sikertelenek így sem. A rengeteg rendőr jelenlétéből és az indok nélkül elvitt “rémhírterjesztől” elleni fellépésből megtudtuk: a Vár fogta az üzenetet.

Kérem , holnap minél többen kanyarodjanak a Lánchídhoz, mert át kell adni a miniszterelnöknek még egy üzenetet: az igazság nem rémhír! Ha csak megosztjuk a facebookon, azt nem fogja olvasni.

Kásler rendelete – Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Kapcsolódó: Holnap délután megint tüntetnek a Clark Ádám téren

Meghalt egy idős férfi, mert egy nappal a műtétje előtt hazaküldték a kórházból

(Kiemelt kép: Kásler Miklós – Wikipédia)