Hamarosan indul az újabb nemzeti konzultáció

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultáció kérdőívét, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul – közölte ma a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Azt írták: a mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések, vagy Soros György legújabb, európai örökkötvényekről szóló terve.

Azt írták: a kormány célja most is az, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a mindannyiunk életét érintő legfontosabb kérdésekben. Ezért várják az állampolgárok véleményét, és tisztelettel arra kérik őket, hogy töltsék ki, majd küldjék vissza a kérdőíveket. (MTI)

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor a szokásos pénteki rádiós locsogásában jelentette be, hogy rövidesen új nemzeti konzultációt tart a koronavírusról, a gazdaság újraindításáról és persze Soros Györgyről. Az ellenzék máris tiltakozott, amiért a kormány a járvány utáni helyzet rendezése helyett propagandára költi a közpénzt.