Beteges hazudozónak nevezte saját lánya a kamumentős nőt

A neve elhallgatását kérő lánya szerint Németh Athinát már gyermekkorában vizsgálták beteges hazudozásai miatt. A Hír Tv-nek adott interjújában azt mondta, az anyja soha nem volt mentőtiszt.

Elmondta, hogy az anyja sosem járt Németországban egészségügyi képzésre, és igazi neve Németh Gertrúd Aténé. Mindössze általános iskolai bizonyítványa van. Szerinte azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő, és így akart nyugtatókhoz jutni.
Arról is beszélt, hogy a kamuvideó főszereplőjét a kilencvenes években sikkasztásért, 2008-ban pedig kuruzslásért elítélték.

Németh Athina lányának van egy testvére, édesanyja azonban azt is állította, hogy mindössze egy gyermeke volt, aki tizenkét éves korában autóbaleset következtében a karjai közt halt meg. A nő szerint orvosi segítségre lenne szüksége az anyjának.

Kapcsolódó: Hazaküldték a végstádiumos nőt, szörnyű kínok között halt meg

Megszólalt az MSZP videójában szereplő mentős, Németh Athina

Frissítve!!! A mentőtiszt tíz kórházból kitett betegéből kilenc elhunyt – videó

“Tízből kilenc, kórházból kitett betegem halt meg méltatlanul, kínok között”

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!