Bangóné bement a Fidesz csepeli irodájába, feljelentették

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő és Szenteczky János, a csepeli ellenzék kampányfőnöke délután bement a XXI. kerületi Fidesz-irodába, erről pedig videót készítettek. A Facebookra kitett videó szerint egy rágalmazó szórólapot kerestek a Fidesz munkatársainál, amit Bangóné szerint a párt terjeszt.

Egy másik videó bizonyítja Bangóné szerint, hogy a Fidesz terjeszti a szórólapot. Ezen a szintén MSZP-s Takács Krisztián követte a csepeli önkormányzat egyik munkatársát, akinek a kezében papírok voltak.

Takács a felvételen azt mondja, ezek lejárató szórólapok voltak, amelyeket éppen akkor osztottak szét a csepeli postaládákba: a szórólapot a politikus be is mutatta a felvételen, de annak tartalma a felvétel gyenge minősége miatt nem volt kivehető.

Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere közleményt adott ki, ebben azt írta, hogy MSZP-s politikusok “betörtek” a Fidesz csepeli irodájába és ott engedély nélkül videofelvételeket készítettek. Hozzátette, hogy “Takács Krisztián MSZP-s politikus eközben a már zárva lévő csepeli önkormányzat épületébe hatolt be erőszakkal”.

Ábel Attila úgy fogalmazott: ami történt, az a demokratikus alapelvek sárba tiprása, és példa nélküli Magyarország rendszerváltás óta eltelt történelmében.

A fideszes alpolgármester Bangóné Borbély Ildikó, Szenteczky János és Takács Krisztián azonnali lemondását követelte, és jelezte: az ügyben rendőrségi feljelentést tesznek.

Bangóné ezeket a videókat osztotta meg a Facebookon az állítólagos betörésről:

(Index, MTI, Facebook)

Kapcsolódó: Folytatódik a kampány fideszes meghekkelése

Dübörög a választási csalás

(Kiemelt kép: Bangóné – Wikipédia)