Frissítve!!! A mentőtiszt tíz kórházból kitett betegéből kilenc elhunyt – videó

Az otthon ápolásokat is vállaló mentős asszonnyal Korózs Lajos beszélgetett a videón. A kórházi ágyak felszabadítása miatt még olyan beteget is hazaküldtek. akinek nem volt összevarrva a hasa.

Korózs Lajos, az országgyűlési népjóléti bizottság szocialista elnöke számolt be arról, hogy egy mentőtiszttel beszélgetve megdöbbentő részleteket hallott arról, mi lett a sorsa sok olyan embernek, akiket a kapacitásnövelés miatt küldtek haza kórházakból.

Az éjszakai műszakok mellett napközben 10 ember ápolását elvállaló mentőtiszt arról számolt be a képviselővel folytatott beszélgetésen, hogy az általa elvállalt tíz emberből kilencen elhunytak a segítség ellenére is.

Korábban Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője osztott meg egy videót arról, hogy agyhártyagyulladásban meghalt egy kétgyermekes esztergomi nő, mert az elrendelt átszervezések miatt nem kapott időben kórházi kezelést.

Országos Mentőszolgálat: hamis látszatot kelthetett a nő

Az Országos Mentőszolgálat azt írta Facebook oldalán:

“Felháborodást váltott ki a mentődolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy „főállásban mentőtiszt”-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorok között.

Az állítása szerint „43 éve mentősként dolgozó” N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában”

Korózs Lajos: a nő mentős, csak egy magánszolgálat munkatársa

Korózs Lajos ezt nyilatkozta az ügyről:

“Nem értem a felháborodást, hiszen egyetlen percig sem állította a hölgy, hogy az Országos Mentőszolgálatnál dolgozik, csak azt, hogy mentőtiszti végzettsége van. Egyébként egy magánszolgálat munkatársa. Úgy gondolom, nem az Ő személyét kellene támadni, hanem utánajárni annak az embertelen bánásmódnak, aminek következményeire néhány hete a Klubrádióban hívta fel a figyelmet. Ennek a riportnak alapján találtam meg én is a hölgyet.”

Kapcsolódó: Kásler szerint azért támadják, mert hívő és magyar ember

Vizsgálatot rendeltek el az agyhártyagyulladásban meghalt 33 éves nő ügyében

Az MSZP vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Kásler ámokfutása miatt

Pert indít Kásler titkolózó minisztériuma ellen a Magyar Helsinki Bizottság

Kásler Miklós megint az orvosokra tolta a felelősséget a kórházi ágyak kiürítése miatt

 Kásler folytatja az életeket veszélyeztető ámokfutást

 Sas István: Kásler gondosan megtervezte a hazugságot a kórházi ágyak felszabadításáról

Kásler tagadja, hogy utasítást adott a kórházi ágyak kiürítésére

Kásler akadályozza annak a bizonyítását, hogy a kórházkisöprésnek áldozatai vannak

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!