Újabb horrortörténet a nyíregyházi kórházban

Nem vették észre, hogy férfinak lőtt sebe van, a beteg a kórházban vérzett el.

Úgy látszik a nyíregyházi kórházban valami nagyon nem működik, leginkább a gyógyítás nem, hiszen miféle kórház az, ahol beszállított, eszméletlen betegnél még azt sem veszik észre, hogy a férfit lelőtték?

Olvasónk hívta fel a figyelmüket egy nem mindennapi tragédiára. Állítása szerint pénteken egy férfi a lakása hátsó udvarán „mezgerélt”, amikor hirtelen összesett. Mentőt hívtak hozzá, ezt követően beszállították a nyíregyházi kórház sürgősségi osztályára, ahol a beteg felvétele megtörtént.
A férfi nem sokkal a beszállítást követően elhunyt. Információink szerint csak a halálát követően derült ki, hogy friss lövésből eredő sérülés van a hátán. Azaz, sem a mentők, sem a sürgősségin nem vették észre, hogy a férfit hátulról lelőtték. Az ügyet ismerő informátorunk elmondta, hogy a férfinak valószínűleg a belső vérzéstől összeomlott a keringése, ez vezethetett a halálához. Azt mondta, ha időben ellátják a férfit, élete megmenthető lett volna.

A nem mindennapi eset a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón történt péntek este. Mint később kiderült, az 54 éves férfi házától mindegy 2-2,5 kilométerre vadászat zajlott és a feltételezések szerint egy vadász fegyveréből kilőtt lövedék olyan szerencsétlen röppályát írt le, hogy az a férfi életébe került.  Úgy tudjuk, hogy az esetet több szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Talán nem véletlen, hogy a nyíregyházi kórházban magasan a legrosszabb a halálozási mutató, hiszen 2018-ban az intenzív terápiás osztályon 100 betegből 39 meghalt.
Kapcsolódó:

Frissen műtött combnyaktöréses idős nőt is kiraktak a nyíregyházi kórházból

(Kiemelt kép: illusztráció)

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!