Szele Tamás: Kakaószertartás

Kérem, kissé zavarban vagyok, lévén, hogy ismerem az idevágó törvényeket, szabályozást és nem akarom senkinek az üzletét rontani – akkor sem, ha történetesen ritka nagy kóklerségről van szó. Épp ezért őrizkedni fogok a következőkben attól, hogy akár a szertartást végző cég nevét, akár címét jelezzem, felesleges perrel fenyegetőzniük – de azért kell egy alkat ahhoz, hogy az ember hozzájuk forduljon.
Én azt hittem, a kuruzslás Csimborasszója ebben a drótoktól öleltben a Gyógyikaszer nevű izé (nem vicc, létezik!), ami ismertetője alapján:

Magyar Szent Korona Termék.

Kereskedelmi forgalomban nem kapható, de mindenki számára hozzáférhető, rendelhető, aki a Magyar Nép Gyógyító Mozgalomhoz csatlakozik. A csatlakozás végzettségtől függetlenül mindenki számára lehetséges, egy egyszeri csatlakozási nyilatkozat kitöltésével megtehető.

Mi hisszük és tudjuk, hogy az okok őszinte megvizsgálása, a tünetek általi tanítás felismerése, és az ok, vagy okok megszüntetése nélkül, nem lehet teljes gyógyulást várni semmilyen gyógymódtól és eszköztől!!!”

Hát, olcsó nem lehet, hiszen a Szent Korona termeli, abból meg csak egy van, és ki tudja, mikor rügyezik, de szerintem ritkán. Lévén, hogy nem növény.
De hagyjuk a Gyógyikaszert, találtam nála sokkal érdekesebbet, e hét pénteken lesz elérhető legközelebb.

Kérem tisztelettel, kakaószertartás lesz, mely sokat segít a világ minden betegségén és főleg azon, ha valakinek sok a pénze. A szentelt kakaó mindent gyógyít, legjobban a gazdagságot. A Facebookon hirdetik (szokásommal ellentétben nem adok hozzá hivatkozást, ne rontsam a boltot), én is úgy láttam meg. Hát mégis, mi a címe az eseménynek?

Szent Kakaó szertartás és DNS-aktiválás”

Hogyan aktiválják a DNS-t? Egyáltalán, minek aktiválni? Látott már valaki inaktív DNS-t? És ha aktiválják, mit csinál? Rekordot fut százon és gerelyt vet, vagy bedönti az amszterdami gyémánttőzsdét? Lássuk a szakirodalmat. Egy ezoterikus oldal (Szeretetmátrix) szerint:

A DNS-aktiválás valójában tisztább életcél-látást eredményez. Felerősíti az önfejlesztési folyamatokat és szélesre tárja az ajtót önismeretünk kiteljesedése előtt. A magunkba nézés, hogy felismerjük az önmegvalósításunk útjában álló gátakat és korlátokat, bátor vállalkozás. De ez az önmegismerés ugyanakkor szabadságunk kulcsa is. A DNS-aktiválás közvetlenül elősegíti ezeknek a belső igazságoknak a felismerését.”
Ja, vagy úgy. Akkor nem genetikáról van szó, hanem halandzsáról, az is szép tudomány. De mi köze ehhez a kakaónak?

Ez a Szent Gyógynövény (Tanító Növény) gyengéd és támogató módon segít feltárni a tudatalattiban rejlő dolgokat, tisztánlátást és gyógyulást hozva viselkedési mintáink mélyebb megértéséhez. Könnyedséget biztosít érzelmeink megéléséhez, és feloldja az alacsony rezgésű energiákat. A kakaó kitárja a szívet az Univerzális feltétel nélküli Szeretet irányába, önmagunk mélyebb felismerése felé vezetve bennünket képességeink és lehetőségeink feltárásával, megnyitásával.

Ez a csodálatos Gyógyító Növényi ital ősidők óta Közép-és Dél-Amerika szerte szakrális rítusokon és szertartásokon használatos. A hagyomány szerint képes feltárni a lélek rejtett titkait és képességeit, valamint segít visszatalálni az isteni, valódi énünkhöz.”

A mindenségit. Mi meg eddig csak megittuk és kész. Persze, ugyanezt elmondhatnánk a kisüsti pálinkáról is, az talán még alaposabban tárja fel a lélek titkait és képességeit, csak az nem az isteni énünkhöz vezet vissza, hanem az ősi Sárga Földhöz, az altalajhoz, melyből vétettünk. De most kakaószertartás lesz, fel kell rá készülni?

Fel bizony.

Szükség van némi felkészülésre, hogy optimálisan megnyílhassunk a KAKAÓ Ital szent szertartására.

Érzékelésed kiélesítése érdekében ajánlott kerülni a szertartás előtti 2 napban minden állati eredetű folyadékot és táplálékot (tejtermékek, hús, zsír és tojás), kávét és alkoholt, tudatmódosító szert (bizonyos gyógyszerek is), illetve fokhagymát. Cukorfogyasztást kérjük minimalizálni, vagy elhagyni!
Ajánlott minél több tiszta (szűrt) vizet fogyasztani az esemény előtt és közben is.
Kérlek, ne fogyassz ételt legalább 2 órával a szertartás előtt, és ne használj parfümöt, illetve erős illatú kozmetikumot a szertartás napján.
Tiszta szándékkal és nyitott szívvel, elfogadással gyere!
Köszönjük, hogy bízol magadban (intuíciódban, mely a forrásból ered), és segítesz egy jobb és szebb, szeretettel teli világ létrehozásában!”

Hát, ha a szülők tudnák, hogy így kell adni a gyerekeknek a kakaót, kicsit kacifántos volna minden nap a reggeli. Úgy általában véve, megéri ezt a hercehurcát a „visszatalálás valódi, isteni énünkhöz”? Mi van, ha nekem az isteni énem például Huitzilopochtli? Annak emberi szíveket kell áldozni, hiába, nem lehet mindenki Quetzalcoatl, a Tollas Kígyó. Mi van, ha a kakaószertartás tényleg valami vérszomjasabb azték istent hoz ki belőlem? Vagy ez már az én bajom lesz?Ó, ettől felesleges tartani. Van a dolognak szellemi háttere is.

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET és az 5D Új világtudat egy különleges tér, amelyben megismerhetitek saját isteni minőségetek esszenciáját és annak kivirágzását. A szeretet és szív-kapcsolatok terét hozzuk létre, hogy mindenki egyénileg, a saját szintjének megfelelő módon és formában eljusson a számára legmegfelelőbb helyre, pozícióba.
A Kakaó ital Gyógyító Szentsége, illetve különleges, specifikusan válogatott és komponált gyógyító zene és rezgések kísérik majd végig a szertartást. Az intuitívan lecsatornázott meditációval és energia-kódokkal, valamint galaktikus információval egy olyan belső utazásban vehetsz részt, mely egyedülálló és személyes. Speciális, intenzív légzőgyakorlat végzésével blokkokat és traumát oldunk ki a test sejtmemóriájából – akár előző életekből hátramaradt dolgokat is. B. mindenkinek személyre szabott energia-átadást is fog végezni, illetve egy csoportos szívcsakra-nyitást, mely segít egyesíteni isteni mivoltunkat a forrásenergiával. Az új energiák és kódok aktiválásával egy magasabb rezgésszintre jutunk el, mely felszabadít minden olyan program, szerződés, blokk alól, amely már nem szolgálja javunkat. Az estét a Mandorla esszenciák egyedülálló rezgése és illata teszi még különlegesebbé.”

Hát, akkor nincs mitől tartani, ebben a környezetben még maga Huitzilopochtli is megjuhászodik. Megnyitja a szívcsakráját ahelyett, hogy felzabálná az áldozatok szívét, beüti az új kódokat és jönnek majd az új energiák a magasabb rezgésszinten, közben lefuttatnak egy CCleanert is a sejtmemóriánkon, és lesz illat meg kakaó.

De az ilyen áldásos tevékenység kapcsán érthető is, hogy a részvétel előzetes bejelentéshez kötött. Nem való ez széles néptömegeknek, intimitás kell hozzá, kis közösség, mely mélyen átéli a történéseket és vibrál, mint a miskolci kocsonya, hiszen rezgésszintet emelnek náluk.

Jaj, egy apróságot majdnem elfelejtettem.

Anyagi hozzájárulás: 11.000 ft/fő”

Vagy úgy. Nem egy olcsó megváltás, nem „ingyen és pénz nélkül” mérik, mint Ézsaiás a maga idejében. Bár, hogy is mondta Ézsaiás?

Ésaiás próféta könyve 55:1

Oh mindnyájan, kik szomjúhoztok, jertek e vizekre, ti is, kiknek nincs pénzetek, jertek, vegyetek és egyetek, jertek, vegyetek pénz nélkül és ingyen, bort és tejet.” (Károli-fordítás)

Ha megfigyeljük, a próféta ír vízről, borról, tejről, mindenről – de kakaót nem említ az ingyenes kínálatban. Az persze, hogy pénzbe kerül.

Tizenegyezer forintba.

Kakaónak elég drága.

Igya, aki szereti.

Szele Tamás