Maldoror: Kaleta, avagy a Fidesz és a pedofilia

Pusmognak az emberek, pusmognak és morognak, de a Fidesz nem zavartatja magát. Pusmogjanak csak, rendelkezésükre áll a „ius murmurandi” ősi, római hagyománya, húzza enyhe mosolyra monalisa-i ajakát az állampárt.

Majd csak megunják és abbahagyják, ahogy szokott lenni. A Fidesz morális husángja, Kövér hallgat. Hallgat a bajszos elnök is a Sándor palota legmélyén. Őfelsége dettó sűrű kussban, pedig… Pedig mekkora ziccert hagy ki ezzel!

Semmibe révedő tekintettel engedi a partvonalon kívülre csorogni a lasztit, noha a pénteki rádiószózatában dühét, erkölcsi felháborodását szabadjára engedve, reszkető hangon harsoghatná, hogy ilyen ügyben nincs kegyelem. Hogy iszonyatos büntetést érdemel az, aki ilyet elkövet, és megérdemli, hogy szemen köpje minden jóérzésű polgár. Nem akarok tippeket adni, de százalékokban mérhető népszerűség-növekedést eredményezhettek volna az olyan lózungok, mint például: mi a családok, a gyerekek védelmezői vagyunk, elhatárolódunk az efféle gaztettektől. Ja, hogy ezzel is úgy állnak, mint a komcsikkal?

Tehát, hogy a mi pedofilunk jó pedofil, szorosan fogjuk a kis kacsóját nekije, nem engedjük el. Legyünk korrektek, a Párt morális Csimborasszója, Tompika felemelé fürtös fejét és imígyen szóla: ejnye-bejnye, a teringettét, azt a kutyafáját, irgumburgum. Az eset kapcsán még belefér neki egy kis idézőjeles függetlenmagyarbíróságozás is. A pedofil fennforgás esetén minden egyes fotó, videó egyedi tényállást, külön tételt képez, itt tehát közel húszezer rendkívül súlyos bűncselekményről beszélhetünk.

Hát a szabad sajtó mit csinál? Hasra fekszik, úgy pipál. Nem kéne inkább gőzerővel forró nyomon vizsgálódni, kideríteni ennek a Kaletának a hollétét? Hogy merre lapul ez a fosgerincű gazember, mit csinál, mit mond, mivel mentegeti magát? Paparazzók légiójának kellene a nap minden percében követni ezt a fideszcsicskát, fotózni minden görcsös kézmozdulatát, grimaszát, ezzel is üzenve, hogy „látunk téged, nem szállunk le rólad, nem felejtünk, és nem bocsájtunk meg sem neked, sem a gazdáidnak. Nem, nem, soha!”

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!