Konok Péter: Szexbűn és bűnhődés

Tisztelt családvédelmi konferencia, és külön Káslerlich und Kövérlich urak!

Úgy gondolom, nem kellene megállni félúton. Ne legyen szabad, ami jó!

Tiltsák be az orgazmust! Szereljék szét, mondják azt, hogy csőtörése van! Különösen az ingyenes, kölcsönös megállapodáson nyugvó, egymásban örömet találó orgazmust, két – netán több – bármilyen nemű ember felszabadító, lihegő interakcióját. (Vagy egyetlen emberét, pláne! Micsoda romlott individualizmus!)

A közorgazmust, ha lehet így mondani.

Ne lehessen már csak úgy, rendetlenül!

Persze, szerintem abszolút rendes dolog a Jóistentől (most vegyük a létét adottnak, csupán a morálpolitikai példa kedvéért), hogy az emberi test ravasz bekötéseivel nyilvánvalóvá tette: a szaporodási kényszert valamiféle jutalmazással igyekezik megoldani; és lássuk be, az orgazmus sokkal frappánsabb ötlet, mint például egy szép képeslap, egy csicsás fakanál, vagy ilyesmi. Az orgazmus szimplán a legszellemesebb ötletek egyike.

Van persze másik, földhözragadtabb megoldás is, amelyik nem a szaporodással kapcsolatos ügyködést jutalmazza kiadós örömökkel, hanem annak kijátszását bünteti inkább a legkülönfélébb fizikai, illetve lelki terrorral, vagy szimpla adminisztratív intézkedésekkel. Ezt itt az egyszerűség kedvéért összefoglalóan KDNP-s felfogásnak nevezném. Ugye, így már semmi csudálatos nincs abban, hogy a KDNP összes politikusának durván lefelé görbed az alaphelyzeti szájvonala?

Harrach Péter mindig sír, mikor neked orgazmusod van!

Egyszóval: én alapból orgazmuspárti vagyok, de mint azt Szánthó Miklós KESMA-elnöktől megtudhattuk, a boldogság nem valamiféle élvezet, hanem a nemzeti közjó szem előtt tartása: az örökös közöröm. A közöröm szempontjából pedig az orgazmus öncélú métely, amit ki kell metszeni.

Belátom ezt a magasabb igazságot, és önkritikát gyakorlok.

Javaslom, hogy az ötödikes hon- és népismereti tankönyveket egészítsék ki az orgazmusra vonatkozó résszel:

“Az orgazmus a Sátán bibircsókos, kénkőszagú ösztökéje. Ha a házasságkötés után, a nemzet iránti megtermékenyítő kötelesség teljesítése közben furcsa bizsergést, csiklandó érzést érzel, azonnal fordulj erkölcstan-tanárodhoz, vagy gyóntatóatyádhoz!

Az orgazmus súlyos nyavalyákat, gennyes kelevényeket, agysorvadást és bűzös furunkulusokat okozhat, arról nem beszélve, hogy egyenes út a kárhozathoz!

Sz. József közösülés közben zsoltárokat énekelve terelte el figyelmét a kéjelgésről, és így sikerült minden bűnős élvezet nélkül funkcionálisan és diszkréten hites asszonyába ejakulálnia. Másnap a kukában egy alig megkezdett sonkás szendvicset és fél pár tornacipőt talált. (József szerencsére féllábú, alleluja!, mert nemrég belelépett egy rozsdás szögbe, és a tébé csak a fűrészelést támogatta; igaz, hogy pont a másik lába van meg, de a cipő azért még így, fél-kacsalábon is szinte passzentos!)

K. Jezábel ezzel szemben az ocsmány, önző gyönyörtől fuldokolva, már-már gurgulázva fogadta magába alkalmi partnere jéghideg, parázna hímtagját. Másnap az utcán lődörgött, mikor egy felhúzott medvecsapda esett a fejére, és levágta az orrát. K .Jezábel addig is ronda, szemüveges, pattanásos, duci kislány volt – csoda, hogy akadt egy deli, dúsbajuszú legény, aki felfigyelt rá, és csak ritkán ütötte -, de így bizony már nehéz is lesz rendes férjet találnia magának!
Na, gyerekek, hát megérte neki élvezkedni, alhasi izmainak pár másodpercnyi talmi, görcsös lüktetéséért az örök kárhozatot kockáztatni? Ti mit csinálnátok még K. Jezábellel? Ki tehetett róla, hogy Jezábel így kihullott a Nemzeti Egyetértés Rendszeréből? A ti szüleiteknek szokott orgazmusa lenni? Írjatok rövid fogalmazást ‘Az Úr medvecsapdája vagyok!’ címmel, és beszéljétek meg!”

Hogy is írta a nagy vátesz, a bizonyítottan magyar származású Orwell György, aki már 1948-ban hősi, szívmelengető utópiájában jósolta meg NER-Magyarország beköszöntét?

„A nemi életet teljes mértékben szabályozza ez a két újbeszél szó: szexbűn és jószex. A szexbűn kifejez minden szexuális bűnt. Kifejezi a paráználkodást, házasságtörést, homoszexualitást és az egyéb eltévelyedéseket, s ráadásul még az öncélú, normális nemi érintkezést is. Nincs szükség külön-külön való megnevezésükre, mivel mindegyik egyformán bűn, s elvileg mindegyik halállal büntethető. Tudja, mit jelent a jószex, vagyis a férfi és nő közti, pusztán gyermeknemzés céljából történő s a nő részéről testi élvezet nélküli nemi érintkezés; minden egyéb szexbűn.” (1984, Függelék – Szíjgyártó László fordítása)

Úgy, úgy.

És, ha netán – mert bűnösök és esendők vagyunk – mégsem lehetne írmagostul kiirtani ezt a makacs orgazmust, legalább csak jegyre lehessen kapni a dohányboltokban, vagy írjanak ki rá valami rokonszenvi tendert. De valójában az ember éppúgy elvan orgazmus nélkül, mint a hal víz nélkül.

Ja, persze: és tessék a vizet is elzárni!

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!