Gaál Péter: Holnapi hírek

Kérem, sajtótörténeti pillanat tanúi lehetnek mai olvasóink: sikerült egy igen bonyolult módszerrel, melyet most nem ismertetnénk, belenéznünk az Origo holnapi híreibe. Előre jelezném, hogy innentől csak erős idegzetűek folytassák az olvasást, és ők is legyenek roppant óvatosak, sokkhatás következik.

Lássuk az első hírt!
Döbbenet

D. László lelkész lányát maga D. László szülhette. Mint az Origo egy nagyon komoly, névtelen forrásból értesült, a fogantatás egy péntek éjjeli bacchanálián történt, s az apa nem kisebb személyiség, mint maga az Ördög. A szülés külföldön, az egyik Soros-szervezet magánklinikáján zajlott le, teljes titokban, személyesen Soros György – másik nevén Pokolbéli Gyurka – felügyeletével.

Nemrég megkereste szerkesztőségünket egy vidéki gazdálkodó is. Lajos kecskéket tenyészt Budapesttől pár száz kilométerre fekvő tanyáján. A minap a nyája körül egy ólálkodó alakra lett figyelmes. Nem nézek tévét, mesélte, de múltkor véletlenül bekapcsoltam, és egyből felismertem: D. László volt az. Sóvár szemmel nézte Samut, az én nagy, fekete bakomat. Később észrevettem, hogy nincs egyedül. Egy lány bújt elő a közeli szilfa árnyékából, nem láttam tisztán, mert egy európai uniós sapka takarta az arcát, de nagyon emlékeztetett az ismert ellenzéki viccpárt politikusnőjére. A lány kergetni kezdte Micit, kedvenc alpesi nősténykecskémet, akivel annyi boldog órát töltöt… szóval, akit annyira szeretek, szinte saját gyermekemnek érzem. Rájuk kiáltottam, hogy takarodjanak a legelőmről, erre elszaladtak, bár az apa még beintett messziről, szerencséje, hogy nem volt nálam a petrencerudam, mert adtam volna nekik, hogy attól koldulnak.

D. Lászlóval P. Attila, a földönkívüli élet ismert szakértője is találkozott a Nibiru bolygón, ahol tizennégy éves szerelmével élvezte mézesheteit. László egy asztalon feküdt, anyaszült meztelenül. Szürkészöld reptiliánok vették körül, egyikük az agyában turkált, másikuk az orrát görbítette meg, harmadikuk pedig az előbőrét vágta le egy nagy, görbe késsel. „Zsidót csináltak belőle” – borzongott Attila. „Ma is kiráz a hideg, ha visszaemlékszem rá.”

Meddig kell még elviselnünk ezeket, polgártársak? Meddig tart még a báránylelkű, drága Miniszterelnök Úr és a szelíd Házelnök Úr türelme? Meddig tegyen lakatot a szájára az Ötödik Párttagkönyvtulajdonos Úr?

Mikor lesz már vége ennek a rémálomnak?Következzék a második hír:

Donáth László felfalt egy tízéves gyereket

Mint az Origo megtudta, az eset abban a szeretetotthonban történt, ahol a lelkész napi szinten zaklatta szexuálisan a dolgozókat, még a nyolcvanéves Pista bácsit, a gondnokot is. „Megfogta a hátsómat” – mesélte sápadtan az öregúr.

A gyermek – miközben anyja Donáth László elől egy szekrényben keresett menedéket – az udvaron játszott a lelkész Anna nevű lányával, akit Donáth, amikor nem lopni küldte a közeli boltokba, csaliként használt. Donáth László és az akkor szintén tíz esztendős Anna a kisfiút behurcolták a szennyesraktárba, majd teljesen elfogyasztották. Szerkesztőségünket maga a gyermek – ma felnőtt fiatalemberként az Origo gyakornoka – tájékoztatta, még most is sokkos állapotban a történtektől. „A legszörnyűbb az volt, amikor a talpamat rágcsálták.” „Eddig hallgattam, de ma már – minden veszélyeztetett érdekében – nem tehetem. Ott ülnek az összes ellenzéki pártban. Én tudom, mert megtapasztaltam, hogy néznek az emberre, amikor élve akarják felfalni. Látom a tekintetüket. Ők maguk az ellenzék. Már az Európai Parlamentbe is bejutottak. Skandalum.”

Állítsuk meg őket, polgártársak, ameddig nem késő!