Békés megyéből eltűnt hat covidos beteg

Különös mozgások figyelhetők meg a kormány által közölt megyei fertőzési adatokban. Bár elméletileg a megyei bontásban publikált adatok az eddig igazolt fertőzöttek számát mutatja, azaz: ez a szám lefele nem változhat, ennek ellenére különös eltűnéseket lehet tapasztalni. A legdurvább ma következett be: Békés megyéből 2 nap alatt 6 beteg szívódott fel, így az április 13-ai szintre, 11-re csökkent a fertőzöttek száma.

A jelenség nem egyedi, hisz Baranyában április 23-án szívódott fel egy beteg, Borsodban május 9-én szintén egy, Hajdúban április 23-án 1, Heves megyében május 8-án 1, Jász-Nagykun-Szolnok megyében még április 7-én 1 beteg, Szabolcsban április 22-én 1, Vas megyében április 23-án 1.

Összesen 15 beteg, akik rejtélyes módon eltűntek a publikált adatok közül. A legdurvább „népmozgalom” ma következett be, amikor is egyszerre 5 beteg holléte vált ismeretlenné.
Persze, nincs min csodálkozni ott, ahol egyik napról a másikra több száz kórházi beteg tűnik el a statisztikából.

Jelentősen megugrott a kórházban kezelt covidos betegek száma a múlthéten (968-ról 1132-re) és lélegeztetőgépekre is másfélszer annyian kerültek, mint egy nappal korábban (50-ről 74-re nőtt a számuk). Legalábbis ezt közölte az operatív törzs a napi összefoglalójában.

Aztán egy közleményben tájékoztatott az  operatív törzs: “Ezúton jelezzük, hogy május 8-án a kórházban ápoltakról közölt adat téves kórházi adatszolgáltatás miatt nem volt pontos, a hibás adatot közlő kórház utólag korrigálta az adatot, eszerint helyesbítjük mi is ezúton az aznapi adatot.”

„812 koronavírusos beteget ápolnak kórházban és 50-en vannak lélegeztetőgépen”. Vagyis se szó, se beszéd, egyszerűen két nap alatt eltűnt a statisztikából 320, kórházban fekvő beteg (majdnem az összes ápolt koronás 30 százaléka) és a lélegeztetőn lévők egyharmada.

“Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok” – a legújabb kutatások szerint nem Churchillre mondta ezt, hanem német eredete lehet, és a második világháború alatti számháborúkra vezethető vissza. Joseph Goebbels propagandaminiszter ugyanis akkoriban többször utasította a német lapokat, hogy az angol sajtót és Churchillt állítsák be hazugnak, amiért hamis számokat közölnek a német bombázásokról. A lapok pedig meg is tették, rendszeresen számakrobatának nevezve a brit miniszterelnököt. Ugyanígy Churchill sem hitt a német propaganda számainak, tehát a bizalom a másik oldalról sem volt meg.Kapcsolódó: Több ezer tüdőgyulladásos beteg mintáját tesztelték covidra március első három hetében Budapesten

Utólagosan meghamisították az influenza figyelőszolgálat márciusi jelentéseit

Valami nem stimmel a magyar koronavírus adatokkal

Már március első heteiben több ezer covid-19 beteg lehetett Magyarországon

 
A Zóna független sajtótermék, kérjük, támogassa működésünket – együtt fenn tudjuk tartani a független magyar sajtó maradékait is. Önök nélkül nem sikerülhet. Ha fontosnak találja ezt, Patreon-oldalunkat itt találja. Minden támogatást köszönünk!